2012. március 8., csütörtök

Chapter 2.

Sebastian a földön feküdt, és nyöszörgött a fájdalomtól.
Perselus jobban figyelt, és rövid időn belül megértette, mit akar mondani barátja:
- Menj innen! Most! - Az utolsó szavát már nem lehetett érteni a morgástól.Perselus nem tudta mitévő legyen: szót fogadjon-e vagy sem. Végül elment, hogy megkeresse Minervát. Nem telt el sok idő, a két tizenéves visszatért oda, ahol az előbb Sebastian volt.
Nem lepődött meg senki sem, mikor látták, hogy barátjuk már teljesen alakot váltott.
- Rosszabbul viseli mint a múltkor - Állapította meg Minerva. Perselus egyet értően bólintott.
- Talán odébb kéne vinnünk, hogy ne érje a hold fénye - Vetette fel. Minerva bólintott, és nekiláttak, hogy elvigyék az ablak közeléből az izmos állattá vált testet. Némi bénázás után azonban sikerrel jártak: Sebastiant a majdnem másfél méterre álló kanapéig el tudták húzni, és mikor elővigyázatossági okokból hátrébb léptek a veszedelmesen morgó félig farkas, félig ember lénytől, az meglepetésükre felállt, és elkezdett a szobában körbe - körbe járkálni, mintha egy, számára teljesen ismeretlen helyen lenne, majd hirtelen irányt változtatott, és kirohant a házból.
Minerva is és Perselus is utána eredt. Perselus szerint a farkas az erdőbe ment, ezért ő arra kezdte el keresni. Alig ment a fák sűrűjében pár métert, mikor a közelben valami ismerős dolog megmozdult.Ez a dolog nem volt más, mint Rose göndör haja.
Rose, mintha parancsra tenné, hátra fordult:
- Mit keresel itt? - Kérdezte színlelt kíváncsisággal.
- Az egyik barátomat keresem.
- Menj haza. Teliholdkor ne mászkálj feleslegesen.
- Miért? - Kérdezte Perselus kíváncsian.
- Mert ilyenkor a farkasok harapósak, de nagyon. Menj haza - -Utasította Rose.
- Miért baj, ha "harapósak"? - Kérdezte Perselus némi gúnnyal.
- Szerinted miért volt olyan fontos, hogy igyál a véremből? Mert ha nem teszed meg, akkor belehalsz! De, mivel megtetted, már te is egy vagy közülünk. És kerüld a Fox - gyereket.
- Kim vagy, hogy megparancsold, kivel beszéljek meg kivel nem?! Senkim! Takarodj előlem! - Ordította magából kikelve Perselus, és megpróbálta odébb lökni Roset, de nem sikerült.
Néhány ilyen próbálkozás után azonban felfogta, hogy nem fog elmenni innen, ezért kimondta, amit már korábban is meg akart kérdezni:
- Miféle lénnyé tettél?
- Olyanná, amilyen én is vagyok. Majd megtudod. Holnap, ilyenkor legyél itt.Ígérem, elmondom - Fogadkozott Rose.

1 megjegyzés:

  1. Sziaszia! :D
    Írtál a blogomon chatbe, cserekérési ügyben, de gondoltam, mivel még csak most kezdted el a sztorit olvasni fogom. :D Nekem nagyon tetszik az egész, igazán jól alakul. :D A fejik kicsit rövidek szerintem, de gondolom ezt a kis "hibát" korrigálni fogod majd a jövőben. :D
    Várom a frisst, remélem hamar hozod! :D
    x.o.x.o LaMes Grock

    ui: Ha szépen megkérlek elolvasnád az én történetemet is? Legalább a nyolcadik rééészt.♥ Örülnék neki, ha én is viszont láthatnám a komidat a megjegyzéseimnél. :)) Meghálálnám nálad, hidd el. :D
    Itt is van a blogom címe: http://flirtsandalfas.blogspot.com
    Köszipuszii

    VálaszTörlés